takorautatuotteet

9 Tuote

Takorautatuotteet – sepän taidonnäytteitä Lieksan sydänmailta

Takorautatuotteemme ovat lieksalaista osaamista – laatua, kätevyyttä ja arjen järkeä täynnä! Käsityönä tehty takorauta kestää aikaa ja kulutusta. Tilaamalla lieksalaisen toteutuksen tuet kotimaista käsityötä. Jouni Vartiainen Oy:n käsityöt sopivat mainiosti niin omaan kotiin, tuliaisiksi, syntymäpäivälahjaksi kuin yrityslahjaksi – tutustu ja tilaa! Tilauksesta voimme toteuttaa myös uniikin toteutuksen toiveesi mukaan.
 
Halkoteline: Kestävä, takorautainen halko-/puuteline (((LINKKI: https://www.jvartiainen.fi/tuote/18639834 ))) ilahduttaa niin takkahuoneessa, saunassa kuin vaikkapa olohuoneessa – tilassa kuin tilassa! Teemme halkotelineitä myös mittatilauksesta!
 
Polttopuun kantoteline / puukoppa: TULOSSA! 
 
Takkasetti:
Takorautainen takkasetti (((LINKKI: https://www.jvartiainen.fi/tuote/18639864 )))) on tyylikäs valinta ja sopii niin modernin kuin perinteisemmän takan yhteyteen. 
 
Takkatarvikkeet: Jos takkatarvikkeista puuttuu vain jokin tietty osa, voit ostaa meiltä yksittäisiä takkatuotteita, kuten hiilihangon, tuhkalapion, tuhkakaapimen tai makkaratikut. 
 
Sinappituubin puristin: Joko olet kuullut kätevästä sinappituubin puristemesta? Tuubipuristimen (((( LINKKI: https://www.jvartiainen.fi/tuote/18639874) avulla saat kanssaihmiset huomaamaan miten tuubia tulisi käsitellä oikeaoppisesti!

 
Paistoritilät pihagrilliin, laavulle ja kotaan: Valikoimastamme löydät paistoritilät, jotka sopivat monenlaiseen menoon. Paistoritilällä paistat makkarat ja muut nuotioherkut helposti. Paistoritilä sopii niin nuotion hiillokselle, takkaan, uuniin ja hellan päälle. 

Meiltä näyttävät yrityslahjat

Takorautaiset tuotteemme sopivat mainiosti myös yrityslahjaksi niin omalle väelle kuin yhteistyökumppaneille. Tilaa vaikka makkaratikut joululahjaksi!

Tilaa syntymäpäivälahja, joka muistetaan!

Meiltä löydät syntymäpäivälahjat moneen malliin. Paistoritilät, makkaratikut, takkatarvikkeet ja halkotelineet ovat kestäviä ja näyttäviä käsityötuotteita, jotka sopivat myös syntymäpäivälahjaksi.

Nyt mahdollisuus päästä UNIIKKIEN tuotteiden omistajaksi, näitä tuotteita ei valmisteta koneellisesti, vaan kaikki taotaan käsin, valmistus sarjat on pieniä ja kahta identtistä tuotetta ei ole. 

  • Näkymä