Tilanjakat, kissaportit ja verkkoportit

Meiltä löydät laadukkaat koiraportit ja kissaportit

Jouni Vartiainen Oy toimittaa kestävät ja turvalliset koiraportit ja kissaportit kohtuuhintaan. Meiltä löytyy niin käteviä valmisratkaisuja kuin erikseen mittatilaustyönä rakennettavia portteja ja tilanjakajia. Toimitamme koiraportit ja kissaportit koko Suomen alueelle (Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Lahti, Oulu jne.) täältä Lieksasta. Tutustu suosittuihin porttiratkaisuihimme ja kysy tarvittaessa lisätietoa, autamme mielellämme juuri oikeanlaisen tuotteen etsinnässä!


Verkkoportit, kalteriportit ja tilanjakajat koiralle

Verkkoportti: Verkkoportti sopii mainiosti etenkin hieman pienemmälle koirarodulle. Valikoimassamme on leveydeltään 70–100 cm kokoisia portteja, mutta tarvittaessa voimme toteuttaa portin tarvitsemillasi mitoilla. Verkkoportti asennetaan karmien väliin.

Kalteriportti: Hieman jykevämpi kalteriportti sopii isokokoisemmalle koiralle. Myös kalteriportteja löytyy oviaukkoihin 70–100 cm, mutta tarvittaessa valmistamme tuotteita myös mittatilaustyönä.

Tilanjakaja portilla: Tilanjakaja portilla soveltuu esimerkiksi leveisiin aukkoihin, joissa ei ole tarpeen käyttää koko leveyttä portin avautumiseen. Toteutus on tarkoituksenmukainen, kun vain osa leveydestä on tarkoitus aueta.


Harkinnassa kissaportti?

Valikoimastamme löydät myös tyylikkäät kissaportit. Varastosta löytyy suoraan vakiomalleja, mutta voimme tarvittaessa myös valmistaa tarvitsemasi kissaportin juuri sellaisena kuin toiveenasi on. Kissaporttimme pidättelevät nokkelimmatkin ja ketterimmätkin kiipeilijät. Kurkkaa myös pentuaitaukset » ((((LINKKI:  https://www.jvartiainen.fi/tuoteryhma/1010464 ))))


Kysy tarkemmin suoraan sähköpostilla jtvfinland@gmail.com

TAI yhteydenotto lomakkeen kautta TÄSTÄ VOI myös soittaa 050 530 76 02