Autohäkit

Koiran kuljetushäkit  

OSAMAKSU mahdollisuus kaikille tuotteille, Klarna laskulla

 

Tilaa koiran kuljetushäkki autoon edullisesti ja helposti!

Jouni Vartiainen Oy toimittaa turvalliset ja kestävät koiran kuljetushäkki -ratkaisut vuosien kokemuksella. Valikoimastamme löytyvät niin kätevät valmisratkaisut kuin koirahäkit mittatilaustyönä tehtynä. Jos haluat tulla paikan päälle tutustumaan valikoimaamme Lieksaan, sekin on mahdollista. Suosittuja kuljetusratkaisujamme lähtee tasaisesti koko Suomen alueelle (Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Lahti, Oulu jne.).

Meiltä löydät kuljetushäkit autoon kohtuuhintaan. Annamme mielellämme lisätietoa tuotteistamme ja toimituksistamme, voit tarvittaessa soittaa tai lähettää viestiä. Huomioithan, että tilauksia otamme vastaa kuitenkin vain verkkokauppamme kautta. Ota yhteyttä!


Ratkaisuja porrasperiin, farkkuihin, katumaastureihin ja pakettiautoihin

Olemme pyrkineet helpottamaan valintaasi verkkokaupan puolella siten, että olemme järjestäneet koirahäkit automerkin ja mallin mukaan. Näin helpotat ostopäätöstäsi – voit olla varma, että tuote sujahtaa hyvin autosi sisälle. Voit tietenkin aina soittaa tai lähettää viestiä, jos haluat tietää lisää tuotteistamme.

Toimitamme myös pakettiautojen koirahäkit. Jos valikoimasta ei löydy sopivaa, voi mittatilaustyönä tehty autohäkki olla paras vaihtoehto. Ja jos sopivaa valmisratkaisua ei löydy, kannattaa vielä erikseen lähettää meille lisätiedustelu asiasta. Toimitamme yksilölliset autohäkit tarpeesi mukaan, saat meiltä koirahäkit mittatilaustyönä kohtuuhintaan.

Ota yhteyttä!