Yleistä: 

Ehtomme poikkeavat monesta muusta verkkokaupasta, koska valmistamme kaikki tuotteet  alusta loppuun saakka, aina paketointiin ja lähetykseen.


Toimitukset

Tuoteitamme toimitetaan matkahuollon ja postin välityksellä, toimipisteisiin ja jakopaketein koteihin ja töihin. Tuotteidemme suuren koon vuoksi, asiakas ei saa valita toimittajaa, vaan teemme sen lähetyksen yhteydessä.


Maksaminen

maksutapana klarna checkout , sieltä löytyy verkkopankit klarnan omat "lasku ja pilko maksu"


Toimituskulut

jokaisella tuotteella on omat toimituskulut, toimituskulut pitää aina sisällään myös pakkauskulut, joten hinnat vaihtelee tuotteiden mukaan.


Palautusoikeus

- varastossa olevilla autohäkeillä on palautus oikeus 14 päivää , mutta jos  häkki on otettu käyttöön ja häkissä on käytetty koiraa, niin emme hyvitä kuin 70 % kauppahinnasta asiakkaalle kun se palauttaa tuotteen.  (häkki on silloin käytetty, joudumme pesemään ja desinfioimaan sen, emmekä voi myydä häkkiä uutena enää eteenpäin)

- mittatilaustyönä tehdyillä tuotteilla ei ole palautus oikeutta.

 

Toimitusaika

varastosta tilatut tuotteet toimitetaan kuljetukseen 1-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä TAI maksun saapumisesta. Jos tuote on loppu, niin ilmoitamme asiakkaalle sähköpostiin ja asiakas voi perua tilauksen ja jos on kerennyt maksaa tilauksen, palautamme maksun 1-3 arkipäivän sisällä (jos maksu on maksettu kolmannen osapuolen kautta rahoitus yms. niin palautus aika voi olla/on pidempi)
Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

sähköposti: jtvfinland@gmail.com

puhelin: 050 530 7602
-36%
pyöreä kalteri 3,9m
889,60 € 1 390,00 €
-40%
4,1m leveä
4,1m leveä
834,00 € 1 390,00 €